Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for køb af varer på shapu.dk

CVR: 38242636

Vi anbefaler, at du læser salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem, inden du handler på shapu.dk  Aftalen indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via shapu.dk


Bestilling af varer

Du kan bestille varer online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger mandag til fredag fra kl. 10 - 15. Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den næstefølgende hverdag.

Du udvælger de varer du øsnker at bestille og sender os derefter en mail.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb er korrekte.

Når du afgiver en ordre, sender vi først en bestillingskvittering til dig pr. e-mail. Bemærk venligst, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på det tidspunkt. Den endelige aftale mellem dig og Shāpu er først indgået, når Shāpu pr. e-mail fremsender en ordrebekræftelse, som bekræfter at ordren er bindende.

 

Betaling og levering

På shapu.dk er alle priser angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25%). Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt (DKK 95,-) Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer ordren.


Betaling

Betalingen fremgår af fremsendte mail, hvor det vil være muligt at betale med:

Bankoverførelse

MobilePay

Den endelige faktura fremsendes pr. e-mail umiddelbart før levering af ordren.


Levering

Vi bestræber os på at sende de bestilte vare samme dag som betalingen ses på vores konto.

Vi holder dig selvfølgelig opdateret herom.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du skal sende en e-mail hvor du oplyser, at du fortryder til:

info@shapu.dk

"FORTRYDELSE" skrives i emnefeltet sammen med ordrenummer


Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. e-mail for modtagelse af din fortrydelse. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Copyright @ Shāpu 2018